La Masia
Fruites i Verdures

alcachofa

Tenda familiar, venta de productes propis i de proimitat oberta desde 1972.

alcachofa

carxofaEl nostre producte estrella: LA CARXOFA

Cistella de regal: ENCARRÉGALA!

Pensant en tu: Repartiment a DOMICILI

Visites guiades als NOSTRES CAMPS

Accés a Restaurants + CALÇOTS I CARXOFES

Per què és la carxofa el nostre producte estrella?

Recomanada per l’Organització Mundial de la Salut, la carxofa és un aliment bàsic en la dieta mediterrània per les seves múltiples propietats nutritives.

A dia d’avui som un dels principals exportandors de la carxofa. Produïm i comercialitzem les tres varietats: blanca, violeta i calicó, i generem prop de 7.000 tones anuals en més de 400 hectàrees cultivades.

    

logo-blanco

Qui som?

Lorem Ipsum és un text de farciment usat per la indústria de la tipografia i la impremta. Lorem Ipsum ha estat el text estàndard de la indústria des de l’any 1500, quan un impressor desconegut va fer servir una galerada de text i la va mesclar per crear un llibre de mostres tipogràfiques. No només ha sobreviscut cinc segles, sinó que ha fet el salt cap a la creació de tipus de lletra electrònics, romanent essencialment sense canvis. Es va popularitzar l’any 1960 amb el llançament de fulls Letraset que contenien passatges de Lorem Ipsum, i més recentment amb programari d’autoedició com Aldus Pagemaker que inclou versions de Lorem Ipsum.

Qualitat garantitzada

Innovem per complir les teves expectatives

El nostre secret? la feina de cada dia

LES JOIES QUE ENS BRINDEN ELS NOSTRES CAMPS

A La Masia, cuidem i mimem els nostres camps per poder oferir-te el millor en els nostres productes.

LA NOSTRA BOTIGA

Aquí trobaràs els productes que La Masia posa al teu abast. Qualitat en cada un d’ells que podràs contrastar si els proves. Selecciona el teu producte i demana’ns el teu pressupost sense cap compromís.

[product_category per_page=”8″ columns=”4″ orderby=”date” order=”ASC” category=”productes-de-lhort”]

EL BLOC

Estigues al dia de totes les novetats sobre La Masia. Sobre els nostres productes de temporada i ofertes especials per a tu.
T’informarem de les notícies relaciones amb nosaltres i el nostre sector, i sobre la nostra constant millora per convertir-nos en el teu punt de venda predilecte.

Uneix-te a nosaltres!

INFORMACIÓ

EMAIL

El seu nom (necessari)

El seu e-mail (necessari)

Assumpte

El seu missatge

Captcha
captcha

Introdueix el codi
captcha